Tempo! © 2014  Webmaster.

Edwin Vink

Profielen van Tempo!

Edwin Vink (47 jaar) is een van de oprichters van TEMPO! Initiatief en sinds begin negentiger jaren actief betrokken bij de sector Openbare Orde en Veiligheid. Dit in eerste instantie vanuit een dienstverband bij diverse leveranciers op het gebied van ICT, advies en ondersteuning en vanaf 1999 als zelfstandig ondernemer. Met zijn jaren lange ervaring binnen de sector OOV is hij in staat verbindingen te leggen tussen mensen, organisaties en oplossingen.

 

Winston Sanches

Winston Sanches (48) is een van de oprichters van TEMPO! Initiatief en is sinds 2002 werkzaam binnen het meldkamerdomein. Hij heeft daarbij ervaring opgedaan in verschillende rollen, variërend van het begeleiden van Europese Aanbesteding, het schrijven van Programma’s van Eisen tot projectmanagement voor het bouwen van het ICT-platform voor een compleet nieuwe meldkamer. “Het leukste vind ik het werken in team verband, maar ook in solistische rollen voer ik mijn projecten uit met een can-do mentaliteit. De (eind)gebruiker heb ik daarbij steeds voor ogen. Want dat is uiteindelijk degene die met de uitkomsten van die projecten opgezadeld wordt. Dan kan het maar beter iets goeds zijn, toch? Dat is mijn instelling.”

Meindert Vroegindeweij

Meindert Vroegindeweij (46) is één van de oprichters van het Tempo! Initiatief. Na zijn opleiding aan de KMA en een carrière binnen de krijgsmacht, heeft hij in de ICT-branche gewerkt als projectmanager en business development manager. Vlak na de aanslagen van 11 september, werd hij gevraagd om als operationeel manager de beveiliging op Schiphol te gaan reorganiseren. Sinds 2004 is hij als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest in meldkamers. Zo was hij ICT projectleider bij de samenvoeging van de meldkamers in Rotterdam-Rijnmond en was hij uitvoerend projectmanager tijdens de realisatie van de meldkamer van de regio Haaglanden. Het integreren van gebouw, inrichting, techniek, proces en mens is hierbij zijn grote drijfveer.